Suporturi personalizate pentru pahare

Posted by
|
Handmade Tutorial - Suporturi personalizate pentru pahare

Am vrut sa ii fac iubitului meu un mic cadou si au iesit aceste suporturi personalizate pentru pahare. Asta ca sa ii fie mai usor sa le vizualizeze si sa le atraga mai repede. 🙂 Si am facut unul si pentru mine, cu un calut, pentru ca iubesc caii. Insa tu poti personaliza cu absolut orice iti place: flori, peisaje, poze cu tine, familia, prieteni etc. Si bineinteles le poti face si color. Bun, gata cu povestile si hai sa trecem la treaba :).
Suport pahare
Suport pahare
 • suporturi pentru pahare din carton (eu le-am cumparat de la magazinul de hobby cu 0,40 lei bucata, dar poti decupa si din carton mai mare daca ai)
 • imagini listate pe foaie normala
 • pensula mai lata
 • creion
 • foarfeca
 • lipici pentru decoupage (de la magazinul de hobby)
 • lac acrilic/spray lucios
Suporturi pentru pahare
Imagini listate
Lipici pentru decoupage
Pensula lata
Creion
Foarfeca
Lac acrilic/Spray lucios

Pasii de urmat

 1. Trasezi forma suportului pe imaginea pe care doresti sa o imprimi si apoi decupezi.
 2. Dai cu un strat de lipici pe suportul de pahar si pozitionezi imaginea decupata. Sa fii atenta sa fie bine suprapusa si sa netezesti bine ca sa nu ramana cute.
 3. Lasi 1-2 minute dupa care dai cu lipici peste imagine. Eu am dat 3 straturi, dar dupa fiecare strat am lasat la uscat 20-30 minute.
 4. La final trebuie doar sa il mai dai cu un lac acrilic sau spray lucios pentru a fi rezistent la apa. Eu am folosit sprayul din imagine cumparat de la Baumax.
Eu zic sa treci si tu la treaba, poate ai de facut un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine. 🙂 Daca ti-a placut ideea impartaseste si cu altii.LIKE & SHARE
Pasul 1
Pasul 1
Pasul 1
Pasul 2
Pasul 2
Pasul 3
Pasul 4
Suport pentru pahare

Comments

 1. Iurea Ionela

  February 23, 2015

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru 50 de suporturi de pahare personalizate.
  Va multumesc frumos,

  Ionela Iurea

Add a comment